Leer salsadansen met een professionele dansinstructeur.

Leer salsadansen met een professionele dansinstructeur.

Lestijden & prijzen

Op de Salsa Latina Academy bieden we verschillende mogelijkheden, afhankelijk van of je alleen reist of met een partner, en of je een verblijfplaats nodig hebt gedurende de periode dat je danslessen volgt.

Tevens bieden we de mogelijkheid om in aanvulling op de salsalessen ook Spaans te leren op onze partnertaalschool Sol Latino. Voor meer informatie over deze gecombineerde pakketten Salsa & Spaans, ga naar de pagina Programma Salsa & Spaans.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de salsalessen of neem contactmet ons op indien je nog vragen hebt.


Onze gratis proef- en oefenlessen

Als je wilt weten of salsadansen wat voor jou is, kun je gratis een keer meedoen aan onze wekelijkse groepslessen. Wanneer je meedoet met deze proefles ben je daarna tot niets verplicht. Salsa is een leuke vorm van lichaamsbeweging, goed om te ontstressen en een perfecte manier om andere mensen te leren kennen.

De Salsa Latina Academy biedt tevens een wekelijkse oefenles aan, waarbij studenten en niet-studenten onder begeleiding hun danspassen kunnen oefenen in een sociale en gezellige omgeving. Een dansinstructeur is dan aanwezig om te helpen bij eventuele vragen. Het is geen dansles. Neem

Contact met ons op voor meer informatie over de eerstvolgende proef- en oefenlessen.


Pakketten en prijzen

Onze Individuele pakketten omvatten één op één dansles, dat wil zeggen één dansinstructeur voor één student. Een eigen kamer is bij dit pakket inbegrepen indien je ook accommodatie nodig hebt.

Onze Duo pakketten zijn voor stellen of vrienden die samen reizen en graag samen dansles willen volgen en een kamer willen delen indien accommodatie gewenst is.

Individuele pakketten

De prijzen van de individuele pakketten zijn berekend op basis van privé salsales.

Prijs per persoon in US$ per week
Aantal lesuren
Salsadansen
Accommodatie Mogelijkheden Laagseizoen
(sept - mei)
Hoogseizoen
(juni - aug)
5 Geen $ 60 $ 65
5 Casa Latina $ 95 $ 100
5 Lokale familie $ 110 $ 115

Duo pakketten

De prijzen van deze pakketten zijn berekend op basis van twee personen die de salsalessen en eventueel de accommodatie delen.

Prijs per persoon in US$ per week
Aantal lesuren
Salsadansen
Accommodatie Mogelijkheden Laagseizoen
(sept - mei)
Hoogseizoen
(juni - aug)
5 Geen $ 50 $ 55
5 Casa Latina $ 74 $ 79
5 Lokale familie $ 100 $ 105

Inschrijfkosten en donaties aan liefdadigheidsinstellingen

Om te reserveren dient iedere student een inschrijfformulier in te vullen en éénmalig $30 inschrijfkosten te voldoen (niet-terugbetaalbaar en geen deel uitmakend van je lesgeld). Dit garandeert je reservering van één van onze programma's bij de Salsa Latina Academy evenals je accommodatie.

$10 van je inschrijfkosten wordt gebruikt voor fondsen voor hulp aan de sociale organisaties die het het meest nodig hebben, zoals donaties van materialen, financiële bijdragen voor speciale en aan het project gerelateerde activiteiten, enz. De inschrijfkosten dienen tevens ter dekking van enkele onkosten van het inschrijfproces (post, telefoongebruik, belastingen, etc.), het onderhoud van onze website en promotiemateriaal.

De registratiekosten kunnen door middel van internetbankieren worden voldaan of contant worden betaald op de "Salsa Latina Academy" in de eerste lesweek. Reserveer nu!

Jouw inschrijving is 100% gegarandeerd!


Inhoud van het pakket

Voor elk van de onderstaande items, krijg je een persoonlijke leraar te krijgen voor jezelf, of jezelf en je partner, afhankelijk van of u een enkele of een duo-pakket gekozen.

Alle lessen worden gegeven op weekdagen of in het weekend, 's ochtends of 's middags of's avonds naargelang je voorkeur.

Salsa dancing is a fun way to socialize.

Dansen is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

 • Privélessen salsadansen
 • Wekelijkse groepsles salsadansen.
 • Accommodatie naar wens. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, kijk op de pagina Accommodatie
 • De mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan onze dagelijkse activiteiten en excursies. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina Activiteiten en Excursies
 • • De mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij één van de projecten die door onze school worden gesteund en bij de NGO's (Niet Gouvernementele Organisaties) in de omgeving van Quetzaltenango. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk en de projecten die we ondersteunen, kijk op de pagina Vrijwilligerswerk.
 • Een bijdrage aan de sociale projecten die ondersteund worden door de school en sociale projecten in Quetzaltenango.
 • Een minimum bedrag van $10 van je inschrijfkosten gaat naar lokale sociale projecten die fondsen nodig hebben. Voor meer informatie over onze donaties aan liefdadigheidsinstellingen klik hier.
 • Onbeperkt koffie, thee en gezuiverd water gedurende de hele dag.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot internet en WIFI.

Over je salsalessen

Onze dansinstructeurs zijn ervaren en bekwame docenten die allen de wens hebben hun passie voor het salsadansen te delen. Je krijgt een toegewijde dansinstructeur die je door alle fasen van het dansen zal leiden om zo een vaardige danser te worden:

 • De basispassen
 • De timing
 • De danstechnieken om te leiden en te volgen
 • Het leren om verschillende passen en draaibewegingen te combineren
 • Het ontwikkelen van een vrije en ontspannen band met je danspartner
 • Speciale aandacht voor ritme en muzikaliteit
 • Draaitechnieken
 • Verbeteren van je muzikale begrip
 • Vergroten van lichaamsbewustzijn voor een betere balans en dynamiek
 • Verschillende dansroutines
 • Een ervaren salsadanser van jou maken