Instructeurs

Onze instructeurs geven Salsa les in verschillende klassen, workshops en speciale evenementen bij de Salsa Latina Academy, om mensen te helpen om hun potentie in het dansen te ondekken en veel te leren in een leuke en ontspannen sfeer. Ze hebben een groot verlangen om mensen de juiste dingen te leren in een tempo dat geschikt is voor studenten, zodat ze deze goed onder de knie krijgen. Hun manier van lesgeven is snel en spannend. Hun passie voor dans komt pas echt tot leven tijdens het onderwijzen, en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie.

Mishel

Mishel Mayen.

Mishel Mayen.

Michel is een bekende instructrise en uitvoerster, ook wel bekend als 'het best bewaarde geheim van de stad". Haar stijlvolle, vloeiende en spannende choreografieën heeft de nationale salsa scene verrast en heeft Mishel gevormd tot een befaamd performer en instructrise. Ze is een zeer veelzijdige lerares, met enorm veel kennis in muzikaliteit, partner-werk combinaties, het volgen en leiden van technieken, voetenwerk en style. Haar consequente aard en de geweldige mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te pakken heeft haar vooruitgang versnelt.

Mishel voegt aan alles een eigen touch toe en heeft hiermee haar eigen kenmerkende stijl ontwikkeld. Haar routines zijn zo spannend om naar te kijken als ze zijn om te dansen. Ze heeft een unieke en vernieuwende stijl in het hele land. Michel heeft haar reputatie snel verdiend als één van de weinige docenten in Guatemala vanwege het verhogen en ontwikkelen van de nieuwe generatie Salsa dansers, instructeurs en artiesten in het land. Haar unieke stijl van voetenwerk en lichaamsbewegingen in combinatie met energie en intensiteit heeft gezorgd voor een welverdiende populariteit. Mishel brengt veel dat ze heeft geleerd vanuit haar eigen ervaring met optredens mee naar haar lessen en cheografiën met een show die uniek en geweldig is om naar te kijken. Haar dames Salsa en Bachata styling workshops zijn erg gewild. In deze workshops richt ze zich op de dynamiek van de beweging van het lichaam, muzikale interpretatie, gedetailleerde arm styling en voetenwerk.

Mishel is een gepassioneerde salsa danseres en brengt stijl en elegantie aan haar optreden. Ze onderwijst zeer populaire dames styling lessen, en een gewone dames choreografie groep met beginners, halfgevorderden en gevorderden. Als gedreven Salsa danseres en docent, is ze zeer bekend om haar vaardigheden in de salsa. Volgens haar moeder begon ze al met dansen, zelfs voor dat ze geboren was!

Julie

Julie Alvarado

Julie Alvarado.

Julie danst nu al voor vele jaren en ze heeft een enorme kennis en ervaring in Salsa dansen, Latin dansen en onderwijzen. Samen met haar vriendelijke personaliteit, heeft haar ervaring haar gemaakt tot één van de meest geliefde en gerespecteerde danseressen en docenten in de Salsa wereld in onze stad, tot op de dag van vandaag. Julie heeft haar reputatie snel ontwikkeld tot één van de meest enthousiaste, fanatieke, en insprirerende Salsa instructrices in Guatemala. Haar vriendelijkheid en uitstraling in combinatie met haar oprechte wens om studenten te helpen om Salsa te leren op een gestructureerde maar leuke manier, heeft haar gemaakt tot een zeer populaire lerares. De recente studenten beschrijven haar stijl als vriendelijk, toegewijd, enthousiast en leuk.

Julie blijft haar vaardigheden en het leren van nieuwe dansstijlen ontwikkelen omdat ze denkt dat binnen de danswereld je nooit uitgeleerd bent, het is altijd mogelijk om meer te leren danwel van haar leerlingen of van andere leerkrachten. Julie slaagt erin om een zeer vriendelijke, geduldige en bekwame docent te zijn. Ze heeft tegelijkertijd het doel om de juiste technieken aan te leren, maar het elemement van plezier zeker te behouden in haar lessen en haar dansen. Ze vond haar ware liefde tijdens een congres in de Salsa Latina Academy, waar ze danste als nooit tevoren. Ze is mooi, met een sexy accent en oneindige talenten, Julie is een natuur talent in het salsa dansen.

Josue

josue.jpg

Josue.

Josue ontdekte een passie voor Salsa & Bachata (een deel van zijn dansopleiding) toen hij begon met dansen op een leeftijd van 17 jaar. Hij blonk uit in Salsa, en het winnen van vele wedstrijden creëerde een goede naam voor hem. Josue werkt momenteel in de Salsa Latina Academy als artistiek directeur en houdt zich bezig met het coördineren van choreografieën in Salsa presentaties. Wanneer je Josue in actie ziet, zul je zien dat hij het product is van dansen en hard trainen voor meer dan 15 jaar, veel van deze jaren op professioneel niveau. Josue heeft een schat aan kennis in verschillende vormen van dans, en niet enkel de basis. Dit geeft hem een groot begrip van het lichaam en zijn mechanica, een essentiële vereiste voor alle docenten en dansers.

Hij is van mening dat het zeer belangrijk is om te leren dansen vanuit je kern en met je hele lichaam, niet alleen met je voeten en armen. Met zijn natuurlijke flair, frisse stijl en innemende persoonlijkheid, heeft hij deelgenomen aan de danscongressen op internationaal niveau. Als één van de beste instructeurs in het land, gespecialiseerd in het onderwijzen van complexe parner-werk routines, is hij snel uitgegroeid tot een befaamde naam in de Salsawereld in Guatemala.

Hoewel Josue een uitgebreide ervaring heeft met lesgeven in Salsa, staat hij ook zeer bekend om zijn populaire Bachata workshops. Zijn enthousiasme voor de Salsa en Bachata heeft hem aangemoedigd en heeft een sterke gemeenschap ontwikkeld van Bachata fans op de Guatemalteekse & Midden-Amerikaanse dance scene.