Bij Salsa Latina geloven we dat iedereen kan leren salsadansen.

Salsadansen is een deel van de Latijns-Amerikaanse cultuur. .

Leer Salsa dansen in Guatemala op de Salsa Latina Academie.

Onder begeleiding van onze bedreven dansinstructeurs leer je niet alleen in korte tijd de basispassen, maar ook de kunst om je passies door middel van dans te uiten. Onze dansinstructeurs organiseren lessen afgestemd op de behoeften en de vaardigheden van de studenten. Verschillende ritmes en salsapassen worden toegepast, die samen ieders vaardigheid om salsa te dansen zullen verbeteren.

Salsa is een belangrijk onderdeel van de Latijns-Amerikaanse cultuur, waarin mensen hun gevoelens en passies uiten door middel van dans. Er is altijd wel een gelegenheid om salsa te dansen op de vele feesten, zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. Bovendien vind je altijd wel ergens een plek waar je kunt salsadansen en kunt oefenen wat je geleerd hebt, waar in Latijns Amerika je ook bent.

In aanvulling op de formele danslessen organiseren we ook uitjes voor de studenten om andere mensen te leren kennen, waarbij je ondertussen kunt genieten van een belangrijk onderdeel van onze cultuur, namelijk het salsadansen. Bezoekers van Guatemala, evenals van andere Latijns-Amerikaanse landen, zullen merken dat dansen een fundamenteel onderdeel van het leven en de cultuur hier is.

Salsadansen is tevens een goede vorm van lichaamsbeweging en een uitstekende manier om stress te doen verminderen. Ook al leer en beweeg je, tegelijkertijd is het erg leuk om te doen en een perfecte work-out. Salsadansen geeft je daarnaast meteen de gelegenheid om veel nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je Salsa danst, zul je het nooit meer vergeten.